Wat onze klanten zeggen...

Wij hebben het geluk dat we samen mogen werken met twee gedreven vakmensen. Samen toveren zij onze projecten om in pareltjes. Met oog voor detail en aandacht voor onze plannen sterven zij naar perfect schilderwerk. En als we op locatie zijn, denken ze altijd mee om zo samen tot het mooiste resultaat te komen!
Studio VIA | Interieuradvies
Bart was tijdens de laatste fase van de bouw onze "steun en toeverlaat." Hij voelt heel goed aan wat belangrijk is voor jou als klant. En zet dit niet alleen door in zijn eigen werk maar ook in de communicatie naar andere betrokkenen. Bart zorgt ervoor dat alles geregeld wordt zoals jij het wilt. Bart en Mauke samen in je huis? Dat is ook nog gezellig en voelt direct vertrouwd. Je ziet hen genieten van het proces. Zij staan voor ons voor: hoge kwaliteit en afwerking, ontzorgen, sfeer, betrouwbaarheid, netheid én passie voor hun vak! "Als je Bart en Mauke in huis haalt weet je dat het goed komt én het proces bijzonder leuk is!"
R & A uit Odijk
‘Kleur je wereld met Bart. Hij schildert met passie, precisie en een vleugje magie. Zijn oog voor detail en vakmanschap zijn indrukwekkend.’
F. uit Breukelen
Bart & Mauk; een top schilder team! Zijn kundig, snel, precies en ook nog eens bijzonder vriendelijk en gezellig. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
P. uit Haarlem
Scroll naar boven